LINNEATEATERN

LinneaTeatern och  Leif Sandberg skapar teater, musikaler, operor, operetter, talpjäser, kyrkospel, familjeföreställningar och historiska spel.  Dessa har givits i Växjö Konserthus, på Växjö Teater, på turnéer runt om i Småland eller som friluftsteater och sommarteater.

LINNEATEATERN

Sedan starten 1979 har LinneaTeaterns medlemmar skapat nära 70 musikaler, operor, operetter, talpjäser, kyrkospel, familjeföreställningar  och historiska spel. Dessa har givits i Växjö Konserthus, på Växjö Teater,   på turnéer runt om i Småland eller som friluftsteater. Se ARKIV/BILDER

Medlem kan den intresserade bli genom att betala medlemsavgift för  2019 vilken är 200:- för vuxna, 75:- för barn och studenter. Medlemsavgiften betalas in på föreningens bankgiro 5982-1967. Skriv ditt för- och efternamn och medlemsavgift i meddelandefältet. Det går också bra att swisha medlemsavgiften på 123 221 08 54. Ange ditt namn och medlemsavgift. 

För att få rösträtt på årsmötet måste medlemsavgiften vara betald senast den 26 februari 2019.

Årsmöte hålls i mars månad. Kallelse via e-post och på hemsidan.

Många av medlemmarna och medverkande i LinneaTeaterns uppsättningar är dansare, sångare och skådespelare som är utbildade vid Växjös kulturskolor och dansinstitut i. 

Vi har öppna auditions till våra olika produktioner, och de annonseras här på vår hemsida, facebooksida och affischeras lokalt i Växjö.

LinneaTeatern samarbetar med Estiska programmen och andra utbildningar inom kulturyrkena. Vi arbetar även med yrkesfolk från Växjötrakten; dans- och sångpedagoger, musiker, hantverkare, kostymskapare, reklambyråer, ljus- och ljudtekniker.

Cirka 6 000 personer ser LinneaTeaterns pjäser årligen.  

LinneaTeatern är medlem i ATR, Amatörteaterns Riksförbund.

 

 

Styrelsen

Ordförande                   Cilla Lindblom e-post: linneateatern@gmail.com

 Vice ordförande/kassör       Eva Pettersson

Ledamöter                          Ronny Träff,

Lina Granehäll

Suppleant                           Ellinor Eriksson

 

 

 

 

 

LinneaTeatern arbetar med stöd av: