BLOG

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2019

KALLELSE TILL LINNEATEATERNS ÅRSMÖTE

Nu är det dags för årsmöte i LinneaTeatern. Du är välkommen torsdagen den 28 mars kl. 19.00. Årsmötet kommer att hållas i biblioteket på Ringsbergskolan, Västergatan 20 i Växjö. Biblioteket ligger högst upp i byggnaden, om du behöver åka hiss vill vi att du meddelar det i anmälan så någon möter vid entrén och kan hjälpa till med hissen.

Alla medlemmar är välkomna men det är endast de som har betalat sin medlemsavgift senast den 26 februari 2019 om har rösträtt. Information om detta har gått ut via mail och har stått på hemsidan.

Ni går in från innergården och dörren är låst från kl.19.00 så kom en stund innan.

Efter de sedvanliga årsmötesförhandlingarna håller styrelsen ett kort konstituerande styrelsemöte.

Vi behöver veta hur många vi blir så därför måste du anmäla att du kommer. Skicka ditt svar till linneateatern@gmail.com senast torsdagen den 21  mars.

Välkommen

Styrelsen


Kallelse till årsmöte 2018

LinneaTeatern har årsmöte torsdagen den 22 mars 2018 kl. 19.00 i våra lokaler på Arabygatan 80. Anmäl dig senast torsdagen den 15/3 via mail - linneateatern@gmail.com

Dagordning skickas i samband med att du har anmält dig.

Välkommen!

Styrelsen

Kallelse till extra årsmöte

Torsdagen den 24 augusti kl. 18.30 kallas alla medlemmar till ett extra årsmöte i LinneaTeatern. Plats meddelas senare. Anmäl dig senast måndagen den 14 augusti på vår mail linneateatern@gmail.com.

Vi har en punkt på dagordningen och det är våra nya stadgar.

Välkomna!

Styrelsen

Snart audition!

Det är lika spännande varje gång nya produktioner ska sättas upp. Hur ska våra ensembler se ut den här gången? 

Vi har fått in många ansökningar till våra två kommande produktioner och nästa helg har vi vår auditionhelg. Så kul att få träffa alla dem som är sugna på att få vara med och stå på scen i höst.

Kallelse till LinneaTeaterns årsmöte 2017

Nu är det dags för årsmöte i LinneaTeatern. Du är välkommen tisdagen den 21 mars kl. 18.30. Årsmötet kommer att hållas i vår lokal på Arabygatan 80 (baksidan av huset). Rösträtt har de medlemmar som har betalt medlemsavgift för 2017 samt hedersmedlemmar.

Anmäl dig senast söndagen den 12 mars. Skicka din anmälan till linneateatern@gmail.com.

Välkommen!

Bråda dagar

Nu närmar vi oss biljettsläpp. Eva Pettersson och Cecilia Lindblom håller på och finslipar på manus, repetitionsscheman och föreställningstider. Förberedelserna är i full gång och snart har vi vårt efterlängtade biljettsläpp. 

Biljetter kommer man att kunna köpa på Biljettcentrum i Växjö, och även via Ticketmaster precis som vanligt. Håll ögonen öppna - snart är det dags!

Ny ledning i LinneaTeatern

Ikväll har vi haft vårt årsmöte. Efter 28 år som ordförande lämnade Leif Sandberg över ordförandeklubban till Cecilia Lindblom. Den nya styrelsen tar nu över och ska föra vidare den fina tradition och verksamhet som Leif har bedrivit under alla sina år.

I styrelsen finns även Eva Petterson, Stefan Leske, Anders Nilsson, Karin Petersson och Ingrid Andrén som ordinarie ledamöter. Sussie Bergström och Jonas Lundborg valdes in som suppleanter.

Anders Nilsson höll ett fint tal till Leif där han betonade vilket fint arbete han har gjort under åren och att vi alla i föreningen ska vara stolta över den verksamhet som vi har bedrivit så här långt.

Årsmötet avslutades med kaffe och bakelse. 

Vi arbetar för fullt!

Vår audition till Singin' in the Rain gick mycket bra, och det var ca 30 personer som sökte till vår ensemble och mindre roller. Nu håller vi på för fullt och besätter de olika rollerna och ensemblen. Meddelande har gått ut till dem som sökte och vi väntar på besked från dem.

Idag var sista dagen för att anmäla sitt intresse till roller i Klas Klättermus. Det har kommit in en hel del och imorgon börjar vi planera för kommande provspelningar.

Vi ser fram emot nästa steg då vi kommer att samla båda produktionerna för kollationering.

Kallelse till LinneaTeaterns årsmöte 2016

Nu är det dags för årsmöte i LinneaTeatern. Du är välkommen tisdagen den 19 april kl. 18.30. Årsmötet kommer att hållas i vår lokal på Arabygatan 80 (baksidan av huset). Rösträtt har de medlemmar som har betalt medlemsavgift för 2016 samt hedersmedlemmar.

Anmäl dig senast söndagen den 10 april. Skicka din anmälan till linneateatern@gmail.com.

Välkommen!

Årsmöte 23 april

Föreningen LinneaTeatern kallar till årsmöte i föreningslokalen på Arabygatan 80 torsdagen den 23/4 kl 18.30. Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Beslut om satsningar under år 2016. Rösträtt har betalande medlemmar samt hedersmedlemmar.

Vill du bli medlem? Läs mer här!

70 års mingel och biljettsläpp

Kom och mingla med Leif Sandberg torsdagen den 5 februari mellan kl 10-12 i Konserthusets foajé intill BiljettCentrums lucka. Alla som vill skåla i ett glas cider är välkomna!
Vid detta tillfälle är det även biljettsläpp för höstens stora musikal Rivierans Guldgossar.